anchetaonline.ro

Argeșeanul Adrian Sandu, ACAROM – premiu pentru Leadership în industria de automotive

de | 15.11.2022 19:33 | Știri, Economic, Național

Revista „Automotive Todayˮ, o platformă de comunicare pentru industria auto din România, a organizat săptămâna trecută, evenimentul anual „Automotive Industry Awards for Excellence Gala”, în care a acordat premii celor mai importanți actori din acest domeniu. Au fost 15 secțiuni, iar la cea de „Leadership în industria de automotive” a fost chemat pe scenă, pentru a i se înmâna premiul, argeșeanul Adrian Sandu, secretarul general al ACAROM (Asociația Constructorilor de Automobile din România).

Premiul a fost oferit pentru a recunoaște contribuția constantă și perspicace în industria auto din România, precum și pentru a aprecia know-how-ul și expertiza în conectarea oamenilor și generarea de idei pentru evoluția industriei.”, au subliniat reprezentanții Automotive Today.

Adrian Sandu ACAROM

Am fost împreună în criza din 2007, am fost împreună când s-au lansat noile modele, am fost împreună când Otosan a venit la Ford și sper să avem mulți ani înainte și de acum încolo ca să ne dezvoltăm împreună.”, a declarat Adrian Sandu, la final domnia-sa menționându-l și pe cel care a fost în spatele reinventării Uzinei Dacia. „Și mai vreau să îl aduc în atenția dumneavoastră pe domnul Constantin Stroe, cel care mi-a fost mentor.”, a mai adăugat acesta.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: