Doi argeșeni care „zburau” prin localitate au devenit pietoni

de | 07.06.2023 15:54 | Știri, Eveniment, Județean

Oamenii legii sunt, zilnic, la datorie, pentru ca cetățenii să nu aibă parte de evenimente neplăcute.

Iar în acest sens, în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

În urma abaterilor constatate în cursul zilei de ieri, 06 iunie, oamenii legii au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 15 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Printre cei care au rămas fără permis se află și un bărbat de 51 de ani, din Mihăești, care a apăsat prea tare pedala de accelerație într-o zonă în care limita legală de viteză este de 50 de km/h.

El a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, în cursul zilei de ieri, 6 iunie, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 125 km/h.

Cum graba strică treaba, bărbatul s-a ales cu permisul suspendat pentru 120 zile, dar și cu o amendă în valoare de 1.305 lei.

Conducând cu viteză excesivă a fost surprins și un bărbat de 35 de ani, din Pitești.

El se deplasa cu 120 km/h pe DN 73, pe raza localității Călinești.

Pentru fapta s-a, piteșteanul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.305 lei, dar și cu permisul suspendat pentru 90 de zile.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean amendat! Transporta lemne ilegal

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: