Argeșeni prinși circulând cu mai mult de 70 km/h față de limita legală! S-au ales fără permis și cu amenzi de 1.305 lei fiecare!

de | 06.02.2023 16:34 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au desfășurat, în cursul zilei de 05 februarie, acțiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere care au loc pe fondul vitezei excesive și au depistat, în cauză, mai mulți șoferi care nu au respectat limita de viteză, fiind aplicate 14 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.350 de lei, reținute 5 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

De asemenea, dintre șoferii depistați, doi au condus depășind regimului legal de viteză cu mai mult de 70 km/h față de limita legală.

Este vorba despre un șofer care a fost prins conducând pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, și un alt șofer care conducea pe raza localității Mihăești, ambii circulând cu viteza de 125 km/h.

Ambii șoferi, un bărbat de 44 de ani, din Pitești, și un bărbat de 49 de ani, din Mioveni, s-au ales cu amenzi în valoare de 1.305 lei fiecare, totodată fiind aplicată în ambele situații măsura complementară de reținere a permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(video) Accident cu 4 autovehicule, printre care și un microbuz! Șofer extras din mașină de pompieri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: