(video) Accident cu 4 autovehicule, printre care și un microbuz! Șofer extras din mașină de pompieri

de | 06.02.2023 13:03 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI

Contrar primelor informații de la fața locului, persoana rănită a fost găsită conștientă de către echipajele de intervenție.

În total, 4 autovehicule au fost implicate: un camion care transporta pietriș, un autoturism, un microbuz de transport persoane și o autoutilitara care era parcată.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Argeș, în microbuz se aflau cinci ocupanți, dar niciunul dintre oameni nu a avut nevoie de îngrjiri medicale.

Conform sursei citate, unul dintre șoferi a fost rănit, fiind în imposibilitatea de a se evacua singur. Prin urmare, pompierii au intervenit și l-au extras din autoturism. Este vorba despre un bărbat de 72 de ani. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești, având mai multe traumatisme.

Pacientul este conștient, stabil. Prezintă multimple traumatisme. Momentan, se află la investigații. În funcție de rezultatele acestora se va decide Secția în care va rămâne internat”, a transmis Cristina Cazacu, purtător de cuvând al SJU Pitești, pentru anchetaonline.ro .

 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 73 de ani, din Lunca Corbului, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în condiții care vor fi stabilite din cercetări, la punerea în mișcare de pe loc și pătrunderea pe DN 65, posibil pe fondul neasigurării corespunzătoare, intrând în coliziune cu un autocamion, condus de un bărbat de 29 de ani, din Tulcea, care se deplasa din direcția Pitești spre Slatina.

În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-un microbuz, precum și în alt autoturism care se afla parcat.

Ca urmare a evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri.

Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, anunță IPJ Argeș.

Știre inițială

Accident rutier produs, în urmă cu puțin timp, în în localitatea Lunca Corbului, în care au fost implicate patru autovehicule.

Din primele date, se pare că o persoană ar fi în stare critică.

La locul accidentul se deplasează o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă, alături de o ambulanță SAJ.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu două victime, în Argeș! Intervine descarcerarea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: