anchetaonline.ro

Accident în Argeș! Două șoferițe au ajuns la spital

de | 06.02.2023 08:34 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Accident în Argeș! Descarcerarea- trimisă la fața locului

Un accident rutier a avut loc, luni dimineața, în localitatea Călinești. Din primele informații, două mașini sunt implicate.

La fața locului au intervinit pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni și Detașamentul Pitești cu o autospecială de stins incendii și o descarcerare, alături de o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, dar și un echipaj SAJ.

accident calinesti 2 - Accident în Argeș! Două șoferițe au ajuns la spital

Foto ISU Argeș

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, două femei au fost rănite. Acestea nu se puteau evacua din cauza leziunilor, prin urmare, pompierii au intervenit pentru extragerea lor.

Paramedicii SMURD au monitorizat o victimă, în vârstă de aproximativ 48 de ani, care acuză dureri în zona cervicală și la membrul superior drept.
Ambele persoane sunt transportate la spital de către echipajele medicale”, transmite ISU Argeș.

Conform polițiștilor Formațiunii Rutiere Topoloveni, o șoferiță de 35 de ani, din Beleți Negrești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza comunei Călinești, din direcția Topoloveni spre Pitești, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de o femeie de 48 de ani, din Ștefănești.

Ambele femei au fost rănite, fiind preluate de echipaje medicale și transportate la spital pentru îngrijiri.

Șoferițele au fost verificate cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

accident calinesti 4 - Accident în Argeș! Două șoferițe au ajuns la spital

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vedeta Zu, Mihai Morar – la un pas să fie prins de avalanșa care a lovit Cabana Capra

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: