Argeșeni prinși furând curent electric

de | 24.11.2023 14:18 | Județean, Eveniment, Importante

Razie de amploare în Bârla și Lunca Corbului.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au acționat împreună cu reprezentanții Distribuție Oltenia S.A., pentru prevenirea și combaterea sustragerilor de energie electrică. În urma acțiunilor, oamenii legii au descoperit furt de curent electric la patru locații de pe raza celor două comune.

Potrivit IPJ Argeș, acestea erau racordate fictiv la rețeaua de distribuție, în realitate foloseau instalații improvizate cu care „furau” curent.

În cadrul activitățior desfășurate, polițiștii și reprezentanții companiei de furnizare a energiei electrice au descoperit instalații clandestine improvizate, prin care energia electrică era sustrasă, la patru locații de pe raza comunelor Bârla și Lunca Corbului.”, transmite IPJ Argeș

Prejudiciul cauzat în dauna societăţii de furnizare a energiei electrice urmează să fie stabilit.

În urma celor constatate, autoritățile au întocmit patru dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.  De asemenea, instalațiile au fost dezafectate.

Foto descriptiv portalsm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Avertizare ANM! COD GALBEN de vreme rea în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bârla | Lunca Corbului