Argeșeni la Survivor! Ada Dumitru rămâne în competiție!

de | 01.02.2023 21:30 | Știri, Lifestyle, Național

Update

Ada rămâne în competiție!

Ca urmare a voturilor publicului și a algoritmului care definește competiția Survivor, Ada a trecut cu bine de acest moment de baraj și va lupta în continuare în echipa Faimoșilor.

Survivor România s-a încheiat, însă, pentru Vica Blochina.

Informații inițiale

În emisiunea Survivor, care este difuzată în aceste momente de postul Pro TV, Ada Dumitru (îndrăgită actriță a Argeșului, fiica vitregă a actorului Constantin Cotimanis) luptă să rămână în celebra competiție, fiind inclusă în cursa pentru eliminare, ca urmare a unei singure nominalizări lansată aseară de către Kamara.

ada dumitru survivor - Argeșeni la Survivor! Ada Dumitru rămâne în competiție!

Ada participă la Survivor în echipa „Faimoșilor” și s-a remarcat de la începutul emisiunii prin efortul de a aduce puncte pentru echipa sa și printr-o atitudine de mare fairplay.

Toți cei care urmăresc emisiunea sunt cu sufletul la gură, așteptând să vadă dacă tânăra și frumoasa actriță reușește să treacă de acest impas. Ea luptă în concursul de eliminare în care mai sunt nominalizați Vica Blochina și DOC.

Ada Dumitru în sine este un personaj cât se poate de fascinant. A absolvit UNATC în 2017, iar în 2019 a urmat, la Berlin, atelierul de creație de personaj condus de Susan Batson. Este actriță, a jucat pe scena Teatrului ,,Daviladin Pitești, are colaborări cu regizori străini dar și cu artiști fotografi care îi apreciază expresivitatea și personalitatea. A jucat în serialele de televiziune „Three Knee Deep” și „The Pact”.

Printre pasiunile actriței se numără: călăria, boxul, cascadoria de film, dar și sporturile extreme, precum enduro, ski extrem, bungee, free jumps, wake boarding și fly boarding.

Mai multe despre Ada Dumitru aici!

Fabuloasa Ada Dumitru- selectată în 10 pentru TIFF! Argeșul e mândru!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole