Argeșenii – încurajați să transmită autorităților prin Facebook ce experiență au avut cu sistemul medical din județ!

de | 18.02.2024 22:20 | Județean, Lifestyle

„Când ai fost ultima dată într-un spital de stat? De câți ani plătești CAS? De câte ori ai fost la medicul de familie și câte controale medicale sau analize decontate de Casa de Asigurări de Sănătate ai făcut? Rețete compensate? Ai beneficiat de servicii medicale pe măsura contribuției tale? Ai fost tratat corect? Cât mai e șpaga la doctor? Dar la asistente?” – răspunsurile la aceste sunt așteptate de către prefectul de Argeș, Radu Perianu, pe pagina de Facebook „Pacient în Argeș”.

Radu Perianu a lanst o serie de controale în spitalele argeșene, iar rezultatele nu sunt dintre cele mai bune. Dacă administrațiile județene și locale care manageriază sistemul de sănătate vor primi feedbackuri direct de la cetățeni, atunci nu vor mai pune la îndoială concluziile controalelor, consideră prefectul.

Încă din prima zi de lansare a paginii, argeșenii au început să-și descrie experiențele, multe nefiind tocmai pozitive.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Terenul rafinăriei Arpechim – o mină de aur pentru care nimeni nu pune banul pe masă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu

Ultimele articole