Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș a primit prestigiosul premiu internațional ”Edmond Blanc”

de | 22.04.2024 15:17 | Județean, Lifestyle

Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș, a primit prestigiosul premiu internațional ”Edmond Blanc” decernat de către Consiliul Internațional de Vânătoare și Conservarea Vânătorii – CIC – în cadrul unei ceremonii care a avut loc în orașul Cascais din Portugalia.

Armand Chiriloiu premiu
Trebuie precizat faptul că acest premiu, ”Edmond Blanc” este cel mai important premiu oferit fondurilor cinegetice din întreaga lume iar în acest an a fost decernat pentru gestionarea Fondului Cinegetic 4 Cumpăna, de către Direcția Silvică Argeș.
Armand Chiriloiu premiu
Această prestigioasă distincție a mai fost obținută de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva în anul 2005, pentru Fondul Cinegetic 37 Fâncel, gestionat de Direcția Silvică Mureș, informează reprezentanții Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva.
 
Aceștia mai precizează că Direcția Silvică Argeș gestionează opt fonduri cinegetice, situate de la zonele de câmpie până la cele de munte.
Mai trebuie subliniat  faptul că Regia Națională a Pădurilor – Romsilva gestionează la nivel național un număr de 242 de fonduri cinegetice.
CItiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

România câştigă din nou Campionatul Mondial de Robotică de la Huston 2024. Argeşenii au ajuns şi ei până în semifinale!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Armand Chiriloiu

Ultimele articole