Doi tineri vitezomani-trași pe dreapta de polițiștii argeșeni. Au fost amendați și lăsați pietoni

de | 22.04.2024 15:18 | Județean, Eveniment

Nicio zi fără șoferi vitezomani pe străzi!

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină în trafic. În urma acțiunilor, printre cei sancționați de oamenii legii s-au aflat și cei care au apăsat pedala de accelerație prea tare.

În această situație s-a aflat și un tânăr de 22 de ani, din Pitești, care, în cursul zilei ieri, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 131 km/h, în timp ce se deplasa pe D.N. 65 B, pe un sector de drum cu limita legală de 70 de km/h.

Tot ieri, grăbit a fost și un tânăr de 21 de ani, din Câmpulung. El a fost depistat de polițiștii rutieri, pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, în timp ce se deplasa cu viteza de 111 de km/h (cu 61 mai mult decât limita legală pe tronsonul respectiv de drum).

Cei doi șoferi vitezomani au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei fiecare. De asemenea, permisul de conducere le-a fost reținut pentru o perioadă de 90 de zile.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Femeie de 72 de ani atacată de urs în zona Barajului Vidraru! A fost transportată la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: D.N. 65 B | DN 73

Ultimele articole