Se asfaltează încă o stradă din Ștefănești

de | 22.04.2024 15:32 | Ștefănești, Administrație

Continuă investițiile în infrastructura rutieră a orașului Ștefănești. În paralel cu lucrările aflate plină desfășurare pe străzile Câmpului, Oţeleşti şi Marcea, s-a deschis un nou şantier şi pe strada Narciselor. În prezent, se află în execuție obiectivul de investiții „Execuţie lucrări de asfaltare strada Narciselor”, obiectiv finanțat cu fonduri din bugetul local.

asfaltare strada Narciselor (1)

Modernizarea străzii Narciselor (417,53 m) tronson I se va realiza pe o lungime de 280 m („punctul Troiţa”), iar tronsonul II are o lungime rezultată în urma geometrizării în plan de 137,53 și pornește de la intersecția cu strada Valea Mare și se termină la intersecția cu strada Narciselor – tronson I.

Lucrările de modernizare constau în aducerea străzii la parametrii corespunzători clasei tehnice prin realizarea unei structuri rutiere care să asigure circulația autovehiculelor în condiții de siguranță și confort, asigurarea colectării și scurgerii apelor pluviale prin realizarea rigolelor carosabile, realizarea marcajelor longitudinale și transversale, precum și dispunerea indicatoarelor rutiere pentru asigurarea în bune condiții a circulației auto.

La momentul actual se executa rigolele carosabile pentru scurgerea apelor pluviale urmand executia lucrarilor de asfaltare.

asfaltare strada Narciselor rigole

O infrastructură modernă şi bine pusă la punct reprezintă una dintre promisiunile pe care, iată, primarul Nicolae Velcea le onorează, de la preluarea mandatului în fruntea comunei fiind asfaltate sau reabilitate aproximativ 20 de străzi.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a amenajat primul sens giratoriu din oraşul Ştefăneşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea | Ștefănești

Ultimele articole