Miercuri, 24 aprilie se oprește apa potabilă la Ștefănești

de | 22.04.2024 15:57 | Ștefănești, Administrație

  • Anunț de interes pentru locuitorii din orașul Ștefănești!

Miercuri, 24 aprilie societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în oraşul Ştefăneşti între orele 8:00 – 20:00.

Vor fi afectaţi următorii utilizatori:

  • cei de pe Calea Bucureşti (Şoseaua Naţională Bucureşti – Piteşti), de la intersecţia cu str. Gării Florica (zona Pasarelă) până la limita cu comuna Călineşti, şi toate străzile adiacente;
  • cei din satul Goleşti cu toate străzile adiacente.

Societatea precizează că această oprire a furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul proiectului Extindere reţea de apă zona Parc ADP, oraş Ştefăneşti, jud. Argeş“.

Abonaţii afectaţi de această oprire sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă puteți adresa la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

Totodată, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

 

Foto Digi 24

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se asfaltează încă o stradă din Ștefănești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești

Ultimele articole