Artiști îndrăgiți au făcut show la „Zilele Comunei Bascov”

de | 28.08.2023 11:01 | Județean, Lifestyle

  • „Zilele Comunei Bascov”, ediția a XIV a!

la Bascov

În weekend-ul ce tocmai a trecut au avut loc „Zilele Comunei Bascov”

Argeșenii, cu mic, cu mare s-au distrat la aniversarea a 602 ani de atestare documentară a Comunei Bascov.

Sute de localnici au asistat la manifestările cultural-artistice, de unde nu au lipsit muzica, dansul, distracția și multe premii.

la Bascov

Casa de Cultură a Comunei Bascov în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Bascov, au organizat un eveniment extraordinar în zona Islaz – Aninoasa, acolo unde au urcat pe scenă cunoscuți și îndrăgiți artiști români.

Printre cei care au delectat publicul prezent au fost următorii: formația Sweet Kiss, Simona Dinescu, Lino Golden iar distracția și voia bună a mai fost asigurată de DJ Grafic și MC Crisa.

la Bascov

Iubitorii de muzică populară i-au putut vedea pe soliștii Doinei Bascovului dar și pe reprezentanții asamblului „Ciuleandra” din Topoloveni, pe grupul vocal bărbătesc „Rapsozii Bascovului” sau pe dansatorii  „Doinei Bascovului”.

Totodată Valentin Grigorescu, Olguța Berbec, Remus Novac și Violeta Constantin au susținut concerte de muzică populară spre bucuria argeșenilor prezenți la eveniment.

Alături de ei au mai urcat pe scenă și Trupa Vunk și solista Sandra N.

la Bascov

Foto: CJ Argeș

Organizatorii au pregătit de asemenea și o tombolă cu premii unde cei prezenți au putut câștiga numeroase lucruri utile iar la finalul ediției din acest an a a avut loc un frumos foc de artificii.

De precizat faptul că în cadrul evenimentului au fost oferite diplome de excelență cadrelor didactice, foștilor aleși locali, preoților, dar și personalităților cunoscute și recunoscute la nivel național pentru performanțele lor.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Avertizare ANM! COD GALBEN de căldură în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov

Ultimele articole