Și-a aruncat soția de la etaj pentru că nu l-a așteptat cu masa pusă

de | 20.01.2023 12:26 | Știri, După subiect, Eveniment

Și-a aruncat soția de la etaj pentru că nu l-a așteptat cu masa pusă

Tentativă de omor asupra unei femei, după ce soțul acesteia a aruncat-o de la etaj. Motivul este halucinant: bărbatul s-a supărat pentru că nu l-a așteptat cu masa pusă.

Cazul care a avut loc în Germania a ajuns în atenția autorităților. Potrivit cercetărilor, bărbatul de 40 de ani a ajuns beat acasă, într-o seară, atunci când soția lui dormea. Nemulțumit că aceasta a adormit înainte ca el să ajungă acasă și să îi pregătească cina, a început un conflict.

Potrivit Digi 24, bărbatul a lovit-o pe soție cu o statuetă până s-a spart. Femeia a reușit să fugă la un moment dat și să deschidă fereastra de la cameră, încercând să scape cumva de soțul ei. Însă, agresorul a prins-o din urmă, a apucat-o de picioare și a aruncat-o de la etaj, de unde femeia a căzut patru metri.

Nici după acest gest bărbatul nu s-a potolit. A coborât în fața clădirii și când a observat că femeia trăiește, a luat-o de păr și a târât-o pe scări, până în casă.

Vecinii au anunțat poliția, iar în scurt timp agenții l-au arestat pe bărbat.

Acum, procurorii cer o pedeapsă lungă cu închisoarea pentru bărbatul agresiv.

Foto descriptiv Ziua de Constanța

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole