Cătălin Andrei: Am avut o primă “Cafenea liberală” de succes!

de | 20.01.2023 12:21 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Național, Pitești, Politic, Rural

Tinerii liberali argeșeni s-au întâlnit, aseară, într-un spațiu relaxant pentru a discuta despre ei și despre comunicarea politică. Invitat special la prima ”Cafenea liberală” din Argeș a fost Ionuț Stroe, deputat și purtător de cuvânt al PNL.

Prezidată de liberalul Cătălin Andrei, consilier local al comunei Bascov și purtător de cuvânt al PNL Argeș, prima ediție a evenimentului a fost una reală, în care dialogul a fost unul sincer și deschis. Cătălin Andrei a vorbit despre această acțiune pe pagina lui de Facebook:  ”Marile idei care au schimbat lumea s-au născut în cafenele și din dorința de a schimba ceva în societate. Aseară, la o cafea și un ceai, alături de câțiva zeci tineri extraordinari care au fost invitații noștri speciali, am vorbit despre ei și despre comunicarea politică, la prima “Cafenea liberală” din Argeș. Am simțit un vibe așa fain cum rar mi-a fost să asist la o dezbatere în ultimii ani. Pentru că dialogul a fost sincer, direct, amuzant, cu dorință, fără patimi, chiar așa cum sunt adolescenții de azi. Am vorbit despre comunicarea politică, despre greșelile sau atuurile politicienilor, despre votul la 16 ani, despre public speaking, despre educație, viitor și multe altele. Ionuț Stroe, deputat și purtător de cuvânt al PNL a fost invitatul nostru”.

Sursă foto: Facebook Cătălin Andrei

Ore de discuții

”Tinerii nu l-au menajat cu întrebările și după mai bine de două ore de discuții, care s-au prelungit evident și după ce am încheiat sesiunea, putem spune că am avut o primă “Cafenea liberală” de succes. Ei, tinerii au învățat ceva de la noi, dar și noi am învățat multe de la ei. Mulțumim Ionuț că ai fost alături de noi. Strângeri de mână, colegilor tineri care s-au implicat în organizare și colegilor liberali Radu Perianu, Mihai Coteț, Cătălina Dumitrașcu, Dragos Predescu, Gabriel Gheorghe Tudor, Dumitru-Costinel Sipoteanu pentru participare”, a mai scris Cătălin Andrei în postarea de pe Facebook.

Sursă foto: Facebook Cătălin Andrei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”La pas prin Bascov”. Consilierul local Cătălin Andrei a demarat o campanie de dialog cu cetățenii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Andrei