Furau combustibil și anvelope de unde apucau! 3 argeșeni reținuți

de | 20.01.2023 12:04 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Update

Bărbații au fost prezentați, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.”, anunță IPJ.

Știre inițială

Trei argeșeni au fost reținuți pentru 24 de ore pentru furt. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din Rociu, unul de 35 de ani din Bradu, iar celălalt de 35 de ani din Suseni.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au furat în decembrie 2022 și ianuarie 2023 anvelope și combustibil.

Prima faptă a avut loc pe 3 decembrie, când bărbații din Rociu și Bradu au intrat în incinta unei societăți comerciale din comuna Bradu, de unde ar fi sustras 6 anvelope de camion, în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

Pe 18 ianuarie, cei doi bărbați, împreună cu argeșeanul de 35 de ani, din Suseni, au pătruns în curtea unei alte firme din Ștefănești și prin forțarea mecanismului închizător al capacului rezervorului, ar fi furat 140 de litri de motorină. Oamenii au fost depistați în flagrant, în timp ce transportau combustibilul, cu autoturismul, în Bradu.

Acum, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentanți în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un tânăr din Argeș are nevoie de sânge! Radu a fost grav rănit într-un accident de circulație

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole