Prețul biletului este de 8 lei. Film în premieră, la Cinematograful ”București”!

de | 20.01.2023 12:40 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Cinematograful de artă ”București” aduce sâmbătă și duminică două filme tocmai bune de văzut. Dacă sâmbătă rulează în premieră filmul ”Pasagerii nopţii”, dumincă puteți vedea un film românesc, ”Gata Oricând – Eroii de la Poarta Jiului”. Iar prețul biletelor pentru elevi este redus cu 75%.

Sâmbătă, 21 ianuarie 2023, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București”, rulează, în premieră, filmul ”Pasagerii nopţii” / ”Les passagers de la nuit”, în regia lui Mikhaël Hers, cu Charlotte Gainsbourg, Quito Rayon Richter, Noée Abita, Thibault Vinçon și Megan Northam în rolurile principale, a anunțat municipalitatea din Pitești.

Evocând nostalgic atmosfera anilor ’80, ”Pasagerii nopții” militează discret pentru ideea că suntem definiți prin felul cum ne purtăm unii cu ceilalți, gesturile și reacțiile noastre fiind cele care pot schimba viețile altora.

  • Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 22 ianuarie 2023, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat filmul ”Gata Oricând – Eroii de la Poarta Jiului”. Regizat de Sergiu Prodan și Silviu Tripăduș, cu ajutorul Centrului Național al Cinematografiei, filmul istoric „Gata oricând! – Eroii de la Podul Jiului” face parte din trilogia „Gata oricând!”, dedicată cercetașilor care au luptat în Primul Război Mondial.

În rolurile principale îi vom regăsi pe Liviu Cheloiu, Emanuel Cercelaru, Robert Cercelaru, Cătălina Romaneț și Daniel Nuță. Inspirat din faptele de vitejie ale bunicilor și străbunicilor noștri, filmul prezintă întâmplări reale, aducându-i în atenția publicului românesc pe eroii de la Podul Jiului, cei care au marcat o parte importantă din istoria Primului Război Mondial:

  • Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Sursă foto: Facebook Cinematografe Bucuresti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ai văzut filmul? Avatar: The Way of Water, încasări record

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București