România 2023: O polițistă a furat țigări de contrabandă!

de | 20.01.2023 13:22 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

România 2023: O polițistă a furat țigări de contrabandă!

Situație incredibilă într-o localitate din România! O polițistă este acuzată că a furat țigările de contrabandă, punând rumeguș în pachete.

Totul s-a întâmplat în localitatea Bârsana din Maramureş, acolo unde femeia este șef de post. În luna noiembrie 2022, polițiștii din Bârsana au găsit în podul unei locuințe părăsite mai mult de 5.500 de pachete de țigări de contrabandă, care au fost confiscate, ajungând în camera de corpuri delicte a IPJ Maramureș.

În urmă cu câteva zile, polițiștii și-au dat seama că în pachetele de țigări a fost pus rumeguș, iar țigaretele au dispărut.

tigari politista barsana 2 - România 2023: O polițistă a furat țigări de contrabandă!

Foto vasiledale.ro

Un alt dosar penal a fost deschis, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că șefa de post e cea care a furat țigările. Aceasta a fost audiată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti, recunoscându-și fapte, notează vasiledale.ro.

Joi, 19 ianuarie, reprezentanți din cadrul IPJ Maramureș au mers la sediul poliţiei din Dragomireşti, iar acolo au găsit folia de culoare neagră cu care erau înfăşurate baxurile cu ţigări de contrabandă.

Foto vasiledale.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un tânăr din Argeș are nevoie de sânge! Radu a fost grav rănit într-un accident de circulație

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole