Astăzi la Ștefănești are loc „Festivalul Copiilor”

de | 01.06.2023 08:18 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Ștefănești

  • 1 Iunie la Ștefănești!

Primăria Orașului Ștefănești, Consiliul Local Ștefănești și Centrul Cultural, organizează Festivalul Copiilor.

1 iunie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului sunteți invitați să participați împreună cu cei mici, la un spectacol cu personaje de poveste și desene animate, care va avea loc în zona „Blocuri”, la NOUL PARC ȘI LOC DE JOACĂ de la BL. 9 și BL. 14.

Spectacolul se va desfășura între orele 17.00 – 20.00.

Cei mici vor avea parte de surprize dulci, precum: înghețată, vată pe băț și popcorn. Aceștia își vor putea face fotografii alături de personajele preferate la cabina foto pregătită pentru ei, vor primi baloane, se vor bucura de prezența mascotelor și personajelor de poveste, de pictură pe față, modelaj baloane, balonașe de săpun, iluzionism și jocuri interactive.

Organizatorii anunță și o întâlnire specială și foarte apreciată de către copii, cea cu actorul Ionuț Oanță, care alături de trupa sa va susține o piesă de teatru și va anima petrecerea cu dansuri, cântece și voie bună.

Vă așteptăm cu mare bucurie să sărbătorim împreună „Ziua Copilului”, a inocenței și a bucuriei, cu multă distracție și voie bună, la Ștefănești!”, a transmis primarul Nicolae Velcea pe pagina sa de socializare.

 

Foto: Facebook

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești