Piteșteanul CRBL este implicat într-un scandal monstru! Totul s-a petrecut în platoul Te cunosc de undeva!

de | 31.05.2023 22:53 | Știri, Eveniment, Pitești

Iubitul ți îndragitul artist piteștean, CRBL, a fost implicat într-un conflict monstruos, ce a avut loc aseară, 30 mai, în platoul Te cunosc de undeva!, emisiune difuzată la Antena 1. Întreg evenimentul s-a petrecut chiar în timp ce avea loc jurizarea semifinalei show-ului transformărilor, potrivit CANCAN.RO.

Vedeta noastră a izbucnit în momentul în care partenerul Codruței Filip i-a arătat colegului de emisiune al lui Radu Țibulcă un semn obscen. CRBL a sărit, pur și simplu, să-l atace pe acesta.

Între cei doi a izbucnit un scandal ce i-a lăsat, conform surselor CANCAN.RO, pe toți cei prezenți în platou, pur și simplu șocați.

Cum un astfel de eveniment nu a mai avut loc în istoria sezoanelor trecute, producătorii emisiunii au decis să oprească filmările semifinalei show-ului transformărilor. De asemenea, concurenții au părăsit platoul Te cunosc de undeva! – sezon 19 în dimineața de 31 mai, în jurul orei 01:00, potrivit sursei citate.

Sursa Foto Fanatik

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fraţii Tate rămân în arest la domiciliu! Decizia este definitivă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: