De astăzi, la Pitești Retail Park. S-a deschis Festivalul Florilor!

de | 12.04.2024 11:53 | Pitești, Lifestyle

O săptămână dedicată argeșenilor interesați de soluții de amenajare a grădinii și spațiului verde, precum și tuturor iubitorilor de plante, care vor să își înfrumusețeze locuințele. Asta îi așteaptă pe cei care vor să participe la cea de-a patra ediție a Festivalului Florilor, eveniment organizat de Pitești Retail Park.

Evenimentul se desfășoară în perioada 12 – 18 aprilie, în parcarea Pitești Retail Park, în fața magazinului Brico Dépôt. Locuitorii din Pitești și din zonele limitrofe vor avea ocazia să descopere o gamă largă de soluții de amenajare a grădinii – de la ustensile și aparatură, la mobilier – dar și plante, arbuști și flori. În afara expoziției, clienții Pitești Retail Park vor avea parte și de un weekend plin, dedicat atelierelor interactive.

Workshop-uri, concursuri și premii surpriză

Astfel, potrivit comunicatului primit de la organizatori, mâine, 13 aprilie, la ora 12:00, va avea loc un workshop de aranjamente florale, susținut de specialiștii de la atelierul de creație florală, Maison Dadoo. Doritorii se vor putea înscrie gratuit la atelier, în limita celor 50 de locuri disponibile, trimițând un SMS cu numele complet la numărul de telefon 0743.247.333.

Duminică, 14 aprilie, argeșenii se vor putea delecta și afla informații interesante în cadrul a două ateliere. Primul se va desfășura începând cu ora 12:00 și se va concentra pe îngrijirea plantelor și modalități de a le oferi un mediu propice de dezvoltare, în grădini sau apartamente. În cursul zilei de duminică, la 15:00, va avea loc un atelier dedicat altoirii pomilor fructiferi.

Luni, 15 aprilie, va fi lansat și un concurs în cadrul căruia iubitorii grădinăritului vor putea câștiga un premiu surpriză, iar detaliile competiției vor fi dezvăluite în perioada următoare, mai anunță organizatorii. Festivalul Florilor va fi deschis publicului în intervalul orar 09:00 – 21:00 și este organizat de Pitești Retail Park, în parteneriat cu Brico Dépôt, Auchan și Jysk.

Sursă foto: Pitești Retail Park.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Centrul Cultural Pitești organizează noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Festivalul Florilor | Pitești Retail Park

Ultimele articole