CFR suplimentează numărul trenurilor spre litoral în minivacanța de 1 Mai și Paște

de | 12.04.2024 12:24 | Național, Lifestyle

CFR Călători anunță că pe lângă trenurile deja existente în programul de circulație, va suplimenta numărul legăturilor cu Litoralul românesc pentru minivacanța de 1 Mai și Paște.

Astfel, având în vedere că deja este o tradiție să-ți petreci ziua de 1 Mai la malul mării, CFR va asigura în perioada minivacanței 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024 legături directe spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

De asemenea, și călătorii din alte regiuni au la dispoziție o serie de conexiuni rapide din capitală, pe fondul existenței mersului de tren cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur.”, transmite CFR Călători

Compania mai transmite că, în aceste zile de minivacanță se va monitoriza atent traficul de pasageri și în funcție de evoluția și dinamica cererii de călătorie, vor fi suplimentate cu vagoane trenurile care circulă spre/dinspre cele mai solicitate destinații.

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație astfel:

  • online, direct de pe www.cfrcalatori.ro;
  • din aplicația mobilă – „CFR Călători bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery);
  • de la automatele de vânzare bilete din stații – https://www.cfrcalatori.ro/cum-sa-cumperi-bilet/
  • direct de la casele de bilete din stații, agenții de voiaj CFR Călători și distribuitorii autorizați (agenții de turism).

Ce care cumpără bilete dus-întors sau cu anticipație vor beneficia de reduceri de până la 10%. De asemenea, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenții beneficiează de 90% reducere la călătoria cu vagoane clasa a 2-a.

Informații despre circulația trenurilor puteți afla astfel:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – aici;
  • în aplicația TRENUL MEU (aici), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul  cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul din staţii.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O mașină a fost lovită de tren la Ciumești, după ce șoferul nu a oprit la trecerea de cale ferată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CFR Călători

Ultimele articole