De astăzi, sediul temporar al Primăriei Pitești este la Centrul de Calcul

de | 26.02.2024 14:58 | Pitești, Administrație

Administrația locală din Pitești reamintește cetățenilor că de astăzi sediul temporar al Primăriei Pitești este la Centrul de Calcul din Bd. Republicii, nr. 71.

În curând, se dă startul lucrărilor de reabilitare enegetică a clădirii situate în str. Victoriei, nr. 24 – sediul Primăriei Municipiului Pitești, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană. În consecință, începând cu data de 26 februarie 2024, Primăria Municipiului Pitești va funcționa, până la finalizarea proiectului, în imobilul situat în Bd. Republicii, nr. 71, cunoscut drept CENTRUL DE CALCUL. De asemenea, etajul al treilea al clădirii sediului BNR, situat în Bd. Republicii, nr. 69, este alocat unor compartimente ale Primăriei Municipiului Pitești (cu intrare pe partea stângă a clădirii).

Transferarea echipamentelor de comunicații și a rețelelor de date se încheie astăzi, 26 februarie, urmând ca, din data de 27 februarie, fluxul activităților și al documentelor să intre în normalitate. Numerele de telefon ale compartimentelor Primăriei Pitești sunt afișate pe site-ul instituției.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Miercuri, 28 februarie vor suna alarmele în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole