anchetaonline.ro

Atac într-un magazin Carrefour din Milano! Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane

de | 28.10.2022 15:20 | Știri, După subiect, Eveniment

Un bărbat a murit și cel puțin cinci persoane au fost rănite, în urma unui atac cu cuțitul într-un centru comercial din Milano.

Printre victimele rănite se află și un fotbalist al echipei Arsenal Londra, Pablo Mari.

Atacul a avut loc joi seara, la ora 18:30, într-un supermarket Carredour din Milano. Potrivit Digi4, individul care a înjunghiat oamenii, a luat un cuțit de pe un raft, iar apoi a început să lovească lumea la întâmplare.

Un casier a murit, el suferind răni grave. Bărbatul a fost preluat în viață de către paramedici, însă, a decedat în drum spre spital.

Atacatorul este un italian, în vârstă de 46 de ani. El a fost imobilizat de oamenii din centrul comercial, iar ulterior a fost arestat de polițiștii ajunși la fața locului.

Se pare că bărbatul ar avea probleme psihice.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav pe DN7! Autocar plin cu turiști- implicat

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: