Atelier pentru proaspete și viitoare mămici la Spitalul Mioveni

de | 16.11.2022 16:03 | Știri, Mioveni

Astăzi, specialiștii au oferit sfaturi și au oferit informații prețioase graviduțelor și celor care de-abia au devenit mame. 23 de persoane din Mioveni au participat la atelierul gratuit, organizat de Spitalul Mioveni în parteneriat cu Asociația “Hello Mama”.

Au fost abordate subiecte de maxim interes precum: prima lună de viață a bebelușului și alăptarea, oferindu-se nenumărate sfaturi utile despre îngrijirea corectă a nou-născutului.

atelier gravide mioveni3 e1668607323195 - Atelier pentru proaspete și viitoare mămici la Spitalul Mioveni

Specialiștii în domeniu, care au susținut dialogul interactiv cu participanții au fost dr. Mariana Pîrvan – medic neonatolog, dr. Andreea Savu – medic specialist pediatru și Loredana Tătărăscu – specialist consultant în lactaţie, acreditat IBCLC (Consultant de Lactație Certificat de Bordul Internațional).

În cazul în care ați ratat această întâlnire extrem de utilă pentru orice femeie care este mămică, trebuie să știți că în decembrie va mai avea loc o sesiune gratuită, pregătită și găzduită tot de Spitalul Mioveni, a treia din acest an.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: