Firicel din „Las Fierbinți”, condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare!

de | 16.11.2022 15:41 | Știri, Eveniment, Național

Cunoscutul actor român Toma Cuzin, care joacă în serialul „Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV, sub numele de Firicel, a fost condamnat luni, într-o primă instanță, la 1 an de închisoare cu suspendare, după trei infracțiuni, potrivit libertatea.ro.

Primele două vizează conducere cu permisul suspendat, iar cea de-a treia este de conducere sub influența stupefiantelor.

Conform sursei citate, judecătorii au dispus o condamnare cu amânare, deoarece este un actor implicat ” în proiecte care privesc educaţia prin artă a tinerilor din România”.

Inițial, actorului i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 zile pe 6 martie 2018 pentru viteză. Totuși, la 3 săptămâni distanță, acesta a fost prins pentru a doua oară, iar în urma verificărilor, agenții au constatat că are dreptul de conducere suspendat. Toma Cuzin le-a prezentat dovada ce îi fusese eliberată în luna martie, valabilitatea fiind expirată.

Mai mult de atât, Toma Cuzin a fost depistat pentru a treia dată, la volan. De data aceasta se afla și sub influența drogurilor.

Actorul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Dacă în această perioadă nu va săvârși noi infracțiuni, condamnarea nu va fi consemnată în cazier.

Sursa Foto protv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incredibil! A intrat cu mașina direct în poarta Bisericii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: