Incredibil! A intrat cu mașina direct în poarta Bisericii!

de | 16.11.2022 14:46 | Știri

Un eveniment rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08.00, în Comuna Vâlcele, Covasna, acolo unde un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina direct în poarta unei Biserici!

Din fericire, în urma accidentului rutier, nu au rezultat decât pagube materiale, șoferul neavând nevoie de ajutor. De asemenea, în mașină nu au mai fost alte persoane.

accident poarta biserica - Incredibil! A intrat cu mașina direct în poarta Bisericii!

Conform preotului din Vâlcele, Vasile Antonie Tămaș, înaintea bisericii se află o curbă periculoasă, motiv pentru care șoferul a pierdut controlul volanului.

De asemenea, Vasile Antonie Tămaș a precizat că nu are pretenții din partea șoferului care a distrus poarta, ba mai mult, acesta îi dorește sănătate și putere, fiind un om foarte muncitor.

Ca urmare a acestui eveniment rutier neplăcut petrecut dimineață la poarta Sfintei Biserici din Vâlcele, mulțumim Bunului Dumnezeu pentru faptul că nu sunt victime și menționez că, nu avem nici o pretenție din partea acestui om necăjit, cu copii. Îi dorim sănătate și putere de muncă! Noi vom repara singuri intrarea! Asta pentru cei care mă sună să îmi spună cum pot “scoate” bani de la el.”, a scris Vasile Antonie Tămaș, pe pagina sa oficială de Facebook.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incredibil! Proiectil exploziv găsit de un localnic în Lerești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: