Atenție, argeșeni! Este INTERZISĂ camparea pe malurile râului Dâmbovița

de | 01.05.2022 09:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Cei care aveau în plan ca în ziua de 1 Mai să se bucure de aer curat și verdeață pe malurile râului Dâmbovița, trebuie să își anuleze pregătirile.

ISU Argeș transmite că astăzi se deversează controlat o cantitate importantă de apă de la Hidrocentrala Rucăr în râul Dâmbovița, după o avarie care s-a produs în urma precipitațiilor. Prin urmare vor fi creșteri de debit.

Pompierii argeșeni mai informează că staționarea și camparea pe malurile râului Dâmbovița, de pe raza localităților Rucăr, Dâmbovicioara, Dragoslavele, Stoenești și Cetățeni, precum și traversarea prin locuri neamenajate este strict INTERZISĂ.

ISU Argeș a transmis un mesaj de informare a populației din aceste localități, prin sistemul RO-ALERT.
De asemenea, pompierii, alături de jandarmi, polițiști și autoritățile locale desfășoară activități de recunoaștere în teren și informare a cetățenilor din zonele respective”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Foto ISU Argeș

(VIDEO) Pistolarul de la Duet a fost reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | ISU | ISU Argeș