anchetaonline.ro

(VIDEO) Instanța a decis! Pistolarul de la Duet – în arest pentru 30 de zile

de | 01.05.2022 08:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI, 1 MAI 2022

Bărbatul de 31 de ani, care a tras un foc de armă în fața clubului Duet, din Bascov, a fost reținut pentru 24 de ore, în cursul nopții de sâmbătă. Acesta a fost prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cursul serii trecute, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Duminică, 1 mai, instanța a decis ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, au anunțat oamenii legii.

INFORMAȚII INIȚIALE, 30 APRILIE 2022

Un bărbat a fost adus la audieri de polițiști, în cursul acestei zile, după ce vineri seara, în timp ce se afla în parcarea clubului Duet din Bascov, a tras un foc de armă în asfalt. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din Iași, care locuiește fără forme legale în Pitești, ar fi avut un conflict cu o altă persoană, în seara respectivă. Nervos, a început să înjure, iar la un moment dat, a scos pistolul și  tras.

Din fericire, nu a mers mai departe, iar în urma ieșirii nervoase a acestuia, nu au existat victime.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș s-au sesizat, din oficiu, în urma filmării care a apărut cu bărbatul făcând uz de armă.

Oamenii legii l-au identificat, iar în baza unui mandat de aducere, au mers la locuința omului și au ridicat arma.

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuința bărbatului, unde au identificat și ridicat un pistol letal, supus autorizării, transmite IPJ Argeș.

pistol

Bărbatul din Iași a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale care se impun”, adaugă oamenii legii.

PITEȘTI: A alimentat mașina și a plecat fără să plătească!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iași