anchetaonline.ro

PITEȘTI: A alimentat mașina și a plecat fără să plătească!

de | 30.04.2022 11:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un bărbat a dat de furcă reprezentanților unei benzinării din Pitești, sâmbătă dimineață, după ce și-a alimentat mașina cu combustibil, iar apoi a plecat, liniștit, la drum, fără să plătească.

Nu se știe dacă omul a plecat cu intenție înainte de a achita combustibilul sau pur și simplu … a uitat. Sau poate că scumpirile din ultima perioadă, inclusiv ale benzinei și motorinei, l-au făcut pe bărbat să procedeze întocmai.

Cert este că omul a fost surprins pe camerele video amplasate în benzinărie, iar o imagine cu acesta a fost făcută publică de către proprietarii benzinăriei pe grupul Info Trafic Pitești.

AG 14 EWS ai alimentat la benzinăria Chevrolet CC din strada Teilor ( fostul Socar) și ai plecat fără sa plătești! Va rugăm să va întoarceți urgent sa achitați altfel mergem la politie!”, au transmis reprezentanții benzinăriei Chevrolet CC.

Rămâne de văzut dacă bărbatul se va întoarce să achite combustibilul.

 

Foto Info Trafic Pitești

PITEȘTI: Un angajat al unei săli de jocuri a furat 21. 000 lei pentru a-i băga, din nou, la păcănele

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Teilor