PITEȘTI: Un angajat al unei săli de jocuri a furat 21. 000 lei pentru a-i băga, din nou, la păcănele

de | 29.04.2022 13:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un tânăr de 24 de ani este bănuit că în iulie 2021, ar fi furat bani dintr-o sala de jocuri de noroc, din Pitești, acolo unde acesta era angajat.

Potrivit cercetărilor, bărbatul ar fi comis infracțiunea în timpul orelor de muncă, furând în repetate rânduri sume de bani din gestiune, valoarea totală a pagubei fiind de aproximativ 21. 000 de lei.

Mai mult, se pare că tânărul sustrăgea sumele respective de bani pentru a le da unui bărbat de 34 de ani, care le investea în jocuri de noroc, cu scopul câștigării unor sume de bani și mai mari.

Argeșeanul de 24 de ani este cercetat pentru delapidare și complicitate la delapidare, urmând să fie trimis în judecată.

Angajat al unei firme de curierat- acuzat că a furat banii din încasări

O altă speță din același registru a fost cercetată de oamenii legii. Este vorba despre un bărbat de 24 de ani, din Pitești, angajat al unei firme de curierat, care ar fi furat aproximativ 1.100 de lei din încasări.

Tânărul este acuzat de delapidare.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 10 ianuarie 2020, un bărbat de 24 de ani, din Pitești, angajat al unei firme de curierat, și-ar fi însușit, în interes propriu, suma de aproximativ 1100 de lei, din gestiune, reprezentând sumele încasate în urma activității de curierat pe care o desfășura.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv Press Alert

Piedone- „săltat” de pe Aeroportul Otopeni! A fost dus la audieri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole