anchetaonline.ro

Piedone- „săltat” de pe Aeroportul Otopeni! A fost dus la audieri

de | 29.04.2022 12:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, a fost ridicat de procurorii anticorupție din Aeroportul Otopeni și a fost dus la Direcția Națională Anticorupție, în baza unui mandat de aducere.

Acesta a fost oprit în aeroport, el pregătindu-se să plece din țară cu familia, chiar înainte cu patru zile ca instanța să emită o decizie finală în dosarul Colectiv. Amintim că Piedone a fost condamnat în primă instanță la închisoare cu executare. Primarul urma să plece în Germania.

Curtea de Apel Bucureşti va pronunța în data de 3 mai sentinţa definitivă în dosarul Colectiv, în care fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu.

Tragedia s-a soldat cu moartea a 64 de persoane.

Foto Observator

Hackeri pro-ruși au revendicat atacul asupra site-urilor guvernamentale din România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Popescu Piedone | Otopeni