Începe week-end-ul cu Marcea Sport! Criosauna este perfectă după leneveala de sărbători

de | 29.04.2022 14:26 | Județean, Lifestyle

𝐂𝐫𝐢𝐨𝐬𝐚𝐮𝐧𝐚 este o formă a terapiei prin frig, cu rezultate vizibile asupra corpului, dar și a tonusului mental. După perioada sărbătorilor Pascale, care s-au lăsat și cu mese îmbelșugate, dar și cu nopți piedute, câteva sesiuni de criosaună sunt binevenite.
Această terapie poate fi practicată la centrul Marcea Sport din Ștefănești, care de curând a adus criosauna și în Argeș. Capsula de criosaună produce o răcire a pielii, cu ajutorul aerului, la temperaturi de până la minus 180 grade. O ședință de criosaună are o durată de doar 3 minute.

𝐂𝐫𝐢𝐨𝐬𝐚𝐮𝐧𝐚 aduce beneficii importante pentru recuperarea medicală, pentru eliminarea celulitei și a ridurilor, pentru slăbire, și nu numai. Criosauna este o terapie extrem de benefică pentru organism, conform studiilor care i-au demonstrat eficacitatea.

Este foarte recomandată și pentru sportivi. Ajută la creșterea rezistenței, dar și la recuperarea după efort. Ameliorează durerea, reduce inflamațiile și durerile musculare.

O sesiune de 30 de ședințe de criosaună te pot ajuta să slăbești până la 10 kg. Însă dacă este suplimentată și cu sport, vei obține transformări uluitoare.

Sport și relaxare

 

La Marcea Sport ai posibilitatea de practica și sport, solo sau cu prietenii. Terenul de sport este pretabil pentru fotbal pe sintetic, tenis de picior, tenis de câmp, baschet, teqball.

fotbal1 - Începe week-end-ul cu Marcea Sport! Criosauna este perfectă după leneveala de sărbători fotbal2 - Începe week-end-ul cu Marcea Sport! Criosauna este perfectă după leneveala de sărbători tenis - Începe week-end-ul cu Marcea Sport! Criosauna este perfectă după leneveala de sărbători

 

După un asemenea efort, ai posibilitatea de a te relaxa și destinde în zona de SPA, unde aveți la dispoziție, bazinul de înot, sauna umedă și saună uscată și un jacuzzi încântător, cu apă caldă și bule.

Iar pentru un răsfăț suprem, pentru care îți va mulțumi fiecare părticică a corpului tău, te poți programa și la masaj. Programul este între orele 11.00 – 21.00. 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐥𝐚 𝟎𝟕𝟕𝟎𝟒𝟖𝟕𝟔𝟔𝟏 𝐬𝐚𝐮 𝐥𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐞𝐩𝐭̦𝐢𝐚 𝐛𝐚𝐳𝐞𝐢 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐞.

masaj - Începe week-end-ul cu Marcea Sport! Criosauna este perfectă după leneveala de sărbători

Puteți opta pentru masaj de relaxare, anticelulitic, cu roci vulcanice, masaj reflexogen, deep muscle, aromatherapy face massage, candle massage sau therapeutic.

Contact Marcea Sport: 0723522993

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcea Sport