A început nebunia de 1 Mai! Evitați Calea București și zona Podul Viilor!

de | 29.04.2022 14:42 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

În aceste momente, pe fondul numărului mare de participanți în trafic adunați în zona de ieșire din Pitești spre Podul Viilor, zona este aproape paralizată de cozi interminabile.

trafic-intens-calea-bucuresti (1)

Conducătorii auto care au avut proasta inspirație sau obligația de a alege acest traseu înaintează foarte greu, iar spiritele sunt încinse. La fel și claxoanele.

Nici în zona de Nord a municipiului situația nu este diferită.

trafic nord pitesti - A început nebunia de 1 Mai! Evitați Calea București și zona Podul Viilor!

Deocamdată, nu și-au făcut apariția polițiștii locali sau cei de la Serviciul Rutier în scopul dirijării circulației și decongestionării traficului în zonă. Asta în ciuda statisticilor oficiale furnizate de autorități cu privire la mobilizarea unui număr impresionant de forțe în teren pentru gestionarea weekendului care acoperă sărbătoarea de 1 mai.

trafic pitesti - A început nebunia de 1 Mai! Evitați Calea București și zona Podul Viilor!

Autoritățile anunță că în acest weekend vor fi 300 de polițiști pe drumurile din Argeș, din care:

– 50 de polițiști pe zona rutieră, cu 9 aparate radar pe drumurile din Argeș;
– 200 de polițiști pe ordine publică, în 100 de patrule;

De asemenea, vor fi mobilizați și polițiștii de la Investigaţii Criminale, Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase pentru a interveni în cazul în care va fi nevoie.

300 de pompieri și 100 de jandarmi vor fi mobilizați în weekendul de 1 mai.

Autoritățile avertizează ca pe 1 mai toți cei care se deplasează în zona de nord a județului, să acorde atenția la protecția mediului, să nu degradeze panourile informaționale, să nu aprindă focul la mai puțin de 30 de metri de pădure și să aibă grijă la urși.

 

Florin Călinescu își sărbătorește ziua de naștere la Băbana! Cum arată gospodăria actorului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Pitești

Ultimele articole