Final cumplit! Azi a murit femeia accidentată în Vinerea Mare!

de | 29.04.2022 15:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Un accident rutier grav a avut loc în Vinerea Mare, pe 23 aprilie, în Mărăcineni. O femeie, în vârstă de 62 de ani, a fost spulberată de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Ea a ajuns la Spitalul Județean, în comă, cu șanse minime de supraviețuire.

Din nefericire, astăzi, la o săptămână de la producerea accidentului, femeia a decedat, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medicii din ATI în încercarea de a-i salva viața.

Potrivit cercetărilor efecutate de polițiști în ziua respectivă, femeia s-ar fi angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni atunci când a fost spulberată de o mașină. La volanul autoturismului se afla o șoferiță de 62 de ani, din Curtea de Argeș, care se deplasa pe DN 73, în Mărăcineni, din direcția Câmpulung spre Pitești.

Victima a fost transportată la spital de către echipajul SAJ Argeș ajuns la locul evenimentului, fiind în comă și având multiple traumatisme.

Conform polițiștilor, șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc accidentul rutier.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că o femeie de 62 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a accidentat o (altă) femeie, în vârstă de 62 de ani, din Mărăcineni, care s-ar fi angajat în traversare pe marcajul pietonal, din stânga spre dreapta, privind sensul de mers spre Pitești.”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș la momentul respectiv.

 

aaccident-maracineni

Foto Info Trafic Pitesti

Foto Info Trafic Pitești

Accident cu 3 victime la Mihăești! Un șofer băut a intrat cu mașina într-un cap de pod

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | Mărăcineni | Pitești