anchetaonline.ro

Bărbatul dispărut a fost găsit!

de | 08.11.2022 14:17 | Știri, Eveniment, Importante, Pitești

Bărbatul dispărut în cursul dimineții de luni, 7 noiembrie, din municipiul Pitești, a fost găsit.

Polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, cu sprijinul familiei, l-au identificat pe bărbat, pe raza municipiului Pitești.”, informează IPJ Argeș.

Știre inițială

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești desfășoară cercetări, după ce un bărbat pe nume STANCUȚU ION DOREL, de 44 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său, din municipiul Pitești, în dimineața zilei de luni, 7 noiembrie, nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,75 m înălțime, 85 de kg, ochi căprui, constituție atletică.

Vestimentația la momentul plecării: hanorac kaki cu înscris în zona pe pieptului, vestă albastră din fâș, pantaloni de trening de culoare închisă, adidași gri;

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fată de 16 ani- căutată de polițiști! A dispărut din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: