anchetaonline.ro

Proxenet de 25 de ani care acționa în Pitești – arestat preventiv!

de | 08.11.2022 15:50 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Un tânăr de 25 de ani din Bârla, Argeș, și-ar fi obligat concubina să întrețină relații sexuale contra cost în mai multe locuințe din municipiul Pitești.

Din cercetările efectuate de către polițiști, reiese că durata acțiunii săvârșite de către inculpat a fost în decursul lunilor august și septembrie.

La data de 23 septembrie, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar apoi eliberat în contextul cercetării sub măsură preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Măsura a fost admisă de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Mai mult de atât, față de acesta au fost impuse mai multe obligații, printre care și cea de a nu se apropia sau de a nu o căuta pe victimă.

Argeșeanul de 25 de ani nu a respectat cererile admise, iar la data de 13 octombrie a fost formulată propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive. Aceasta a fost admisă în următoarele 24 de ore.

Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

România 2022! Un polițist și-a pierdut încărcătorul cu gloanțe din prima zi de muncă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: