anchetaonline.ro

Încărcătorul cu gloanțe pierdut în prima zi de muncă a unui polițist, găsit la groapa de gunoi!

de | 11.11.2022 21:51 | Știri, Eveniment, Național

Un polițist din București și-a pierdut încărcătorul cu 15 gloanțe aferente, chiar în prima zi de muncă. Evenimentul a avut loc marți, 8 noiembrie. Joi, 10 noiembrie, încărcătorul a fost găsit de către un angajat de la o groapă de gunoi din judeţul Ilfov care a sesizat poliţiştii, conform Digi24.

În această seară, în jurul orei 20,30, un angajat al unei gropi de gunoi, din judeţul Ilfov, a sesizat poliţiştii din Ilfov cu privire la faptul că, în timp ce îşi desfăşura activitatea, a descoperit o pungă în care se afla un încărcător de pistol ce conţinea 15 cartuşe”, a informat DGPMB.

Bunurile găsite au fost preluate de către poliţiştii ajunşi la faţa locului și urmează să fie predate Secţiei 12 Poliţie în vederea continuării cercetărilor, precizează sursa citată.

Știre inițială

România 2022! Un polițist și-a pierdut încărcătorul cu gloanțe din prima zi de muncă!

Eveniment pe cât de amuzant, pe atât de trist în București, după ce s-a pornit o anchetă internă la Poliția Capitalei pentru un încărcător de 15 gloanțe care a fost pierdut de un polițist. Surpriză, acesta era în prima zi de muncă, conform Digi24.

Potrivit sursei citate, polițistul de la Secția 12 a constata la terminarea schimbului că nu mai are în posesia sa încărcătorul de rezervă cu cele 15 gloanțe aferente, informează Poliția Capitalei.

În aceste momente se efectuează verificări în București pentru găsirea încărcătorului. Ancheta internă se desfășoară pentru a stabili condițiile în care s-a petrecut incidentul.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbatul dispărut a fost găsit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: