anchetaonline.ro

Atenție! Cod portocaliu de instabilitate atmosferică astăzi în Argeș!

de | 05.07.2022 18:59 | Știri, Județean, Lifestyle

În cursul zilei de astăzi, 5 iulie, în intervalul orar 14 – 23, județul Argeș, alături de alte județe, este vizat pentru instabilitate atmosferică de cod portocaliu.

De asemenea, sunt vizate și județele Vâlcea, Dolj, Olt, local Mehedinți, Gorj, Caraș-Severin și Timiș; local zona (sub)montană a județelor Hunedoara, Dâmbovița, Prahova, Buzău

Pe plan local vor fi averse torențiale periodice cu vijelii, rafale de 70-80 km/h și descărcări electrice. De asemenea, apar condiții de grindină, în general de dimensiuni mici.

 

Totodată, este cod galben pentru zilele de astăzi și mâine, 5-6 iulie, în sud-vestul, nordul, centrul și sudul țării. Este vorba despre Carpații Meridionali, precum și de nordul Carpaților Orientali, apoi pe arii extinse* în nordul și nord-estul Transilvaniei, Maramureș, nord-vestul Moldovei, Oltenia, nordul și nord-vestul Munteniei, iar spre orele serii și în Banat și sudul Crișanei. Gradul de instabilitate atmosferică pentru aceste regiuni va fi temporar accentuat.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Află ce s-a decoperit în urma anchetei desfășurate în cazul trenului fără frâne din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: