(VIDEO) Arges – Țeavă spartă de Dorel a doua oară! 15 persoane au fost evacuate

de | 30.08.2023 12:31 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Update

In-cre-di-bil! Un incident stupid s-a produs astăzi lângă Pitești, tras la indigo după altul identic de ieri. Același șofer a lovit cu același excavator aceeași țeavă în același loc și a blocat același drum.

Drumul Național 7 și Autostrada A1 București – Pitești au fost blocate astăzi timp de trei ore după ce un buldoexcavatorist a lovit cu utilajul o țeavă și a spart-o pe strada care face legătura intre cele doua drumuri. Culmea, același om lovise ieri cu același utilaj aceeasi țeavă la 50 de meti distanță in timp ce curăța un șanț. Explicația lui este aceea că nu știa traseul conductei care oricum se află foarte aproape de suprafață.

O adevărată desfășurare de forțe, mai multe mașini de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, ambulanțe, pompieri, poliție, garda de Mediu și jandarmeria au blocat efectiv toată zona din cauza posibilului pericolul de explozie.

Pompierii au ținut în permanență conducta și zona respectivă sub jetul de apă.

15 oameni au fost evacuați de la un hotel din apropiere și accesul în zonă a fost blocat pe o jumătate de kilometru.

Este pentru a doua oară când se întâmplă același tip de incident în două zile. Autoritățile spun că se impune o anchetă pentru că țeava este mult prea la suprafață și practic trece prin canalul respectiv, iar în cazul unei explozii se poate produce un adevărat dezastru.

Informații inițiale

Atenție! În urmă cu doar câteva momente, astăzi, miercuri, 30 august, a fost sesizată avarierea unei conducte de gaz de pe strada Serelor, în comuna Bascov.

La fața locului au fost solicitați să intervină pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un traficant din Venezuela a înscenat un flagrant al Poliției pentru a fura droguri de 10 milioane de dolari de la un cartel

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | Bascov | București | Garda de Mediu | Pitești