Antrenorul Alexandru Pelici – OUT de la FC Argeș!

de | 30.08.2023 12:07 | Județean, Importante, Lifestyle

Alexandru Pelici nu mai este antrenor la FC Argeş.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă transmis pe site-ul oficial al echipei de fotbal.

FC Argeș

Clubul nostru a ajuns astăzi la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Alexandru Pelici. Pe această cale îi dorim mult succes în următoarele provocări.

 

Vrem să reasigurăm suporterii că vom depune toate eforturile necesare pentru a ne îndeplini obiectivul, respectiv revenirea în prima ligă.

 

Vă mulțumim pentru susținerea voastră!”, se arată în comunicatul emis de FC Argeș.

Numele vehiculate pentru a prelua funcţia de antrenor principal au fost cele ale foștilor jucători Nicolae Dică şi Ionuţ Badea. De precizat că cei doi au mai fost în două rânduri antrenori la  FC Argeş.

Dică

Între timp jucătorii echipei de fotbal argeșene se pregătesc de meciul de astăzi, 30 august.

De la ora 17:00, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, se va disputa meciul dintre FC Bihor Oradea și FC Argeș, din cadrul play-offului Cupei României.

FC Argeș

Pentru cei interesați, prețul biletelor la această partidă este 10 de lei. Biletele vor putea fi achiziționate de la casa de bilete arondată oaspeților, din incinta Stadionului Iuliu Bodola din Oradea.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

FC Argeș – un brand al județului în lumea sportului românesc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges

Ultimele articole