anchetaonline.ro

Atenție la ce cumpărați! Carne de pui cu Salmonella, descoperită în magazinele din România

de | 30.08.2023 22:27 | Eveniment, Național

Este alertă alimentară în magazinele din țară. Inspectorii sanitari au descoperit carne de pui contaminată cu salmonella.

Aceasta poate poate pune în pericol sănătatea umană, fapt pentru care autoritățile au dispus rechemarea în magazine a lotului de carne infestat cu bacteria Salmonella Enteritidis.

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) anunță retragerea din magazine a unui lot de pui congelat produs în Polonia.

Mai exact, este vorba despre „Sferturi posterioare de pui congelate”, la 10 kilograme, numărul de lot 228/3/23, cu data de expirare 16.08.2025, iar producătorul este firma poloneză Cedrob S.A.

Persoanele care au cumpărat carnea de pui sunt rugate să nu o consume și să o returneze în magazinul de la care au achiziționat-o, în baza bonului fiscal.

Magazinele în care se găsește carnea de pui cu salmonella:

rechemare salmonella 3f8c651d09 - Atenție la ce cumpărați! Carne de pui cu Salmonella, descoperită în magazinele din România

Sursa foto: Shutterstock

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bătrână de 77 de ani salvată de Alexandru Goleșteanu, tânărul neurochirurg de la Spitalul Județean!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANSVSA | Salmonella