Atenție la drobul de miel cumpărat de pe internet!

de | 06.04.2023 12:15 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș anunță că în această perioadă acordă atenție producerii si comercializării de către persoane particulare, a produselor specifice Sărbătorilor Pascale – cozonaci, friptură și drob de miel, chiar ouă roșii- fără a deține documente legale de funcționare si documente care să ateste că respectivele preparate sunt sigure pentru consum, acestea fiind preparate în bucătăriile din gospodăriile proprii. Totodată, cei de la DSVSA Argeș vin cu o serie de recomandări pentru consumatori.

”Pe această cale transmitem consumatorilor să achiziționeze produse alimentare doar din unități autorizate sau înregistrate sanitar veterinar, să evite achiziționarea de la persoane neautorizate chiar dacă prețurile par atractive, expunându-se astfel riscului de îmbolnăvire. Sfătuim consumatorii care au achiziționat produse despre care au suspiciuni cu privire la calitatea sau salubritatea lor, sau consideră că sunt produse în spații neaprobate sanitar veterinar, să depună sesizări la instituțiile abilitate ale statului”, arată cei de la DSVSA Argeș, în comunicatul publicat pe site-ul instituției.

Foto descriptiv. Sursa foto: temananc.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Meciul de handbal România-Portugalia se joacă la Piteşti Arena cu casa închisă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DSVSA Argeș

Ultimele articole