(Video) Meciul de handbal România-Portugalia se joacă la Piteşti Arena cu casa închisă!

de | 06.04.2023 11:25 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Meciul de handbal România-Portugalia se joacă cu casa închisă!

echipa romaniei handbal

Foto: Eurosport

Reprezentantele lotului Naţional de Handbal al României se află în municipiul Piteşti, echipa urmând să joace pe 8 și 12 aprilie cu selecționata similară a Portugaliei în barajul pentru calificarea la Campionatele Mondiale din acest an.

Avem în vizită lotul național de Handbal al României. Noi avem un parteneriat solid cu Federația Română de Handbal. Sper că fetele se vor simți bine la Pitești. Acest meci se joacă cu casa închisă, la Sala Polivatentă. Suntem toți pregătiți pentru a nu întâmpina niciun fel de probleme. Succes, fetelor!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

handbal echipa romaniei

Totodată selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, Florentin Pera, a declarat zilele trecute faptul că meciul de la Piteşti Arena se va disputa cu casa închisă:

Ne bucurăm că s-au vândut toate biletele, vom avea în spatele nostru peste 4.000 de spectatori.

 

E un lucru extraordinar faptul că publicul este alături de noi şi asta trebuie să ne facă să dăm tot ce e mai bun din noi, să jucăm la potenţial maxim şi să obţinem o victorie cât mai concludentă”, a transmis selecționerul.

handbal echipa romaniei

Cristina Neagu, una din cele mai bune handbaliste din lume, a precizat faptul că este mulţumită de condițiile de la Piteşti-Arena și speră la o victorie.

Este o sală superbă la Pitești.

 

Sperăm ca sâmbătă, împreună cu fanii, să ne bucurăm împreună de victorie.”, a transmis Cristina Neagu în cadtrul conferinței de astăzi, de la Pitești. 

 

AICI puteți viziona Conferința de presă – Federatia Romana de Handball.

La conferință au participat, alături de primarul Cristian Gentea, administratorul public Lucrețiu Tudor, viceprimarul Gelu Tofan, și reprezentanți ai Federației Române de Handbal și ai staff-ului echipei naționale: antrenorul federal al lotului național de senioare, Alexandrescu Nicoleta, selecționerul Florentin Pera și președintele AJH Argeș, Ghiocel Bejinariu.

Pitești Arena

 

Sala Polivalenta Pitești Arena este situată pe strada Basarabia, nr. 35 și este o arenă multifuncțională cu dotări de ultimă generație. Aceasta este omologată pentru a găzdui competiții naționale și internaționale în diferite sporturi.

 

340083836 906170140591839 940043122970590906 n - (Video) Meciul de handbal România-Portugalia se joacă la Piteşti Arena cu casa închisă!339274145 240279428393604 7010935304045109941 n - (Video) Meciul de handbal România-Portugalia se joacă la Piteşti Arena cu casa închisă!

 

La rândul său, primarul Cristian Gentea a transmis un mesaj în care a precizat faptul că este o onoare pentru noi totți, să avem Naționala României la Pitești, în cel mai important meci de handbal.

Am fost onorați să le primim pe fete și la primărie!
Cristina Neagu a declarat că echipa este încântată de condițiile din Pitești Arena!
Îi mulțumesc pentru aprecieri la adresa organizării meciului tur și selecționerului Florentin Pera, iar jucătoarei Ana Maria Tănasie îi urez „La mulți ani!”, cu ocazia zilei sale de naștere!
Așteptăm cu interes meciul și sperăm într-o superbă victorie în meciul de calificare la Campionatul Mondial din 2023, de sâmbătă, 8 aprilie!
Hai, România!”, a transmis edilul Piteștiului. 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Guvernul a decis. Bani pentru o creșă din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești Arena