Atenție! Minoră de 13 ani, din Argeș – dată dispărută!

de | 26.01.2023 13:59 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitei PUIU ANDRA ELENA, de 13 ani.

Minora a plecat de la domiciliul său din Vlădești, către școala din aceeași localitate, însă nu a ajuns la orele de curs.

Semnalmente: aproximativ 1,60- 1,65 m înălțime, 55 de kg, constituție atletică, ochi negri, păr negru, de lungime medie, fața ovală.

La momentul plecării, fata era îmbrăcată cu blugi albaștri, bluză de culoare verde cu desen în zona pieptului, ghete negre cu șiret.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-a înfipt cu Mercedesul în magazinul unei benzinării!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole