Atenție, piteșteni! Ecografii și consultații gratuite la Pitești Arena

de | 08.04.2024 13:16 | Pitești, Importante, Lifestyle

Important pentru cetățeni: timp de trei zile piteștenii vor putea face o serie de analize gratuite. Și toate la Pitești Arena. Astfel, cetățenii interesați se pot programa telefonic, la numărul – 0376.50 60.70, ori aici – pe site-ul www.dingrijapentrutine.ro.

Cei interesați vor beneficia de consultații gratuite pentru specialitățile: cardiologie, dermatologie, medicină internă, ORL, neurologie, nefrologie, diabet, nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, consiliere psihologică etc.

Primăria Municipiului Pitești se alătură campaniei ”Împreună pentru oameni”, desfășurată în perioada 14 – 19 aprilie 2024, în parteneriat cu Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România – Conferința Oltenia, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor din România, Asociația „Ridică-te și umblă”, Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie Filiala Oltenia, Asociația Creștină pentru Educație și Sănătate Pitești, Amicus Pitești, sponsori medicali fiind Samsung Medical, Liamed Aparatură Medicală și Philips.

Scopul acestei campanii este de a oferi servicii și evenimente gratuite în domeniile medical, social și educațional, în municipiul Pitești. Totodată, potrivit administrației locale, dintre acțiunile care vor avea loc în cursul săptămânii sunt menționate: sprijin material pentru persoanele asistate social și servicii de taxi gratuite pentru persoanele cu dizabilități. În colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, se vor susține, în licee din municipiul Pitești, seminare anti-adicții, pentru dezvoltare personală și orientare profesională.

Programări online și la numărul de telefon de contact 0376.50 60.70

ecografii si consultatii gratuite1 - Atenție, piteșteni! Ecografii și consultații gratuite la Pitești Arena

În cadrul programului de sănătate ”Din grijă pentru tine”, vor fi desfășurate activități medicale în 25 de cabinete amenajate la Pitești Arena, str. Basarabiei nr. 35, în perioada 14 – 16 aprilie 2024. Cei înscriși pe site-ul www.dingrijapentrutine.ro vor beneficia de consultații gratuite pentru specialitățile: cardiologie, dermatologie, medicină internă, ORL, neurologie, nefrologie, diabet, nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, consiliere psihologică etc.”, a explicat administrația locală în informarea transmisă.

De asemenea, vor fi efectuate ecografii mamare, abdomino-pelvine, ecografii Doppler carotidian și de membre inferioare. Detalii despre serviciile medicale oferite pot fi accesate pe site-ul www.dingrijapentrutine.ro.

NU aveți nevoie de bilet de trimitere. ”În cadrul acestei campanii se oferă servicii GRATUITE, ce nu trebuie decontate de Casa de Asigurări de Sănătate. Este totuși necesar să aveți la dumneavoastră actul de identitate pentru corelarea cu sistemul de programări. Orice alte documente pe care le considerați de folos (fișe medicale, analize etc.) sunt binevenite. Datorita faptului ca servicile sunt GRATUITE, pe perioada evenimentului se va putea face DOAR 1 PROGRAMARE la ecografie. Va fi luată în considerare doar prima programare la ecografie care apare în sistem (pentru aceeași persoana)”, se arată pe site-ul organizatorului. Pentru programări este afișat pe site-ul acțiunii numărul de telefon 0376.50 60.70, precum și un modul online. De asemenea, programările au început de pe data de 7 aprilie.

Sursă foto: Primăria Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Transportul în comun din Pitești. Urmează achiziția a încă 15 autobuze electrice noi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole