Atenție! Restricții auto pe Transfăgărășan!

de | 10.08.2022 15:10 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii argeșeni anunță, începând cu ziua de astăzi, miercuri, 10 august, și până la data de 12 august, restricții de tonaj pe DN 7C Transfăgărășan, km 74+040. Ele se vor aplica pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 16 tone, ca urmare a lucrărilor de reparație a părții carosabile.

De asemenea, , polițiștii rutieri vă sfătuiesc să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum pentru prevenirea oricăror evenimente negative. Organele oficiale informează să păstrați o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă în fața dumneavoastră, să respectați limitele legale de viteză și celelalte norme rutiere.

Vă dorim să ajungeți cu bine la destinație!”, anunță IPJ Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tineri de 20 de ani, cu 140km/h prin Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN7C

Ultimele articole