anchetaonline.ro

Tineri de 20 de ani, cu 140km/h prin Argeș!

de | 10.08.2022 14:38 | Știri

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au continuat, în cursu zilei de ieri, 09 august, acțiunile pentru combaterea principalelor cauze ale evenimente rutiere, dar și cu scopul depistării conducătorilor auto care consumă alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

Astfel, organele oficiale de poliție din câmpulung au depistat, marți, pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, o femeie de 24 de ani, din Câmpulung, care conducea cu o viteză care trecea de limita legală. Ea a fost înregistrată de aparatul RADAR cu 138 km/h.
În cauză, femeia fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de a conduce.


Totodată, polițiștii argeșeni au depistat, tot în cursul zilei de ieri, un tânăr de 21 de ani, din Vulturești, care conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza localității Davidești, cu viteza excesivă de 148 km/h. De asemenea, și el fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.

Reamintim că efectul consumului de alcool/droguri/substanţe psihoactive, crește probabilitatea implicării în evenimente rutiere, prin afectarea echilibrului, vitezei de reacție, capacității de coordonare a mișcărilor, felului în care se orientează în spațiu sau modului în care apreciază distanța sau viteza.”, anunță IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Informații noi după autopsiile celor 5 victime de la Bascov! Au fost găsite dupa 8 ore!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: