(VIDEO) Informații noi după autopsiile celor 5 victime de la Bascov! Au fost găsite dupa 8 ore!

de | 10.08.2022 13:09 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Medicul legist Dan Manu oferă informații infiorătoare cu privire la autopsia care a fost făcută, în cursul acestei dimineți, după tragicul eveniment de ieri, soldat cu 5 victime masacrate, rude ale inculpatului cu tulburări psihice.

Acesta anunță cum mai multe echipe formate din medici legiști, criminaliști, judiciariști, alături de membrii ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au efectuat autopsiile celor cinci victime.

În urma examinărilor exterioare ale cadavrelor, autopsia a scos în evidență leziuni cranio-cerebrale și cervicale la toți cei cinci, deci același mod de operare pe fiecare victimă”, precizează medicul legist.

De asemenea, el mai spune că leziunile au fost făcute atât prin lovire cu un corp dur, cât și cu un corp tăietor despicător(cuțit).

Vedem rezultatele și materialele care au fost ridicate de la fața locului (…) s-ar putea ca la toate cele cinci victime să se fi folosit un corp despicător cu o muchie rugoasă și cu altă muchie tăietoare despicătoare. (…) Cauze de moarte violentă la toți a fost pe deoparte traumatismele cranio-cerebrale – deci drame intracraniene- dar și traumatisme cervicale.”, adaugă acesta.

Acesta anunță că este deficil de spus pentru un medic legist, o ordine cronologică în care inculpatul cu probleme psihice și-a ales victimele, însă se ghidează după instalarea semnelor precoce de moarte reală.

La ora în care am intrat în camere și am examinat cadavrele tuturor celor cinci, semnele erau deja instalate, fapt ce denotă că a trecut un timp rezonabil de 8-6 ore, cel puțin, privind instalarea acestor semne.” precizează în încheiere, Dan Manu, medic legist.

Vedeți ce declarații a oferit psihiatrul acestuia AICI!

(VIDEO) Psihiatrul criminalului “Își lua pastilele în fiecare seară!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Tribunalul Argeș

Ultimele articole