Atenție! Se oprește apa în Moșoaia

de | 23.05.2022 12:24 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Rural

Anunț de interes pentru locuitorii din comuna Moșoaia! Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti a anunțat că marți, 24 mai, între orele 12:00-20:00, vor fi efectuate lucrări de modernizare a staţiei de pompare Smeura.

Prin urmare, alimentarea cu apă potabilă în comuna Moșoaia va fi întreruptă în intervalul orar menționat pentru utilizatorii care locuiesc pe următoarele străzi: Viilor, Hinţeşti, Stoenari, Băsăngeşti, Bisericii, Corbu, Smeura, Olteni, Pinului, Calea Drăgăşani, Prunilor.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă”, transmit reprezentanții Apă Canal 2000 SA.

Consumatorii sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic.

Utilizatorii pot să urmărească evoluția lucrării pe site-ul societății www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Lucrări programate‟.

Informații sau sezizări privind problemele la rețelele de alimentare cu apă potabilă sau canalizare pot fi făcute la tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248 223 237, e-mail: contact@apa-canal2000.ro.

 

Mai multe instituții din Argeș fac angajări! Posturi disponibile în spitale și primării

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | comuna Moșoaia

Ultimele articole